Om Bashcorpo


Bashcorpo er en grafisk enkeltmandsvirksomhed grundlagt i 2007.
 

Ejer og indehaver er Dan Larsen, med firmaadresse i København og bosiddende i Odense. Jeg har siden 1995 uddannet mig, arbejdet og samlet erfaring inden for digitale grafiske principper, redskaber og virkemidler, og de sidste ti år haft det som min dejlige hverdag. Jeg kan tilbyde dig en bred vifte af spændende grafiske emner i høj kvalitet og til attraktive priser.

Det være sig alt fra statiske webdesigns til fuldt funktionsdygtige responsive oplevelser. Logo, visitkort, annoncer samt alle typer mindre tryksager. Visuelle koncepter og udtryk, branding, firmaidentitet og meget mere.
 

Koncept, idéudvikling,
kommunikation & branding

Webdesign, landing-pages,
online annoncer & bannere m.m.

WordPress opsætning,
HTML5, PHP & CSS3

Logo, brevlinje, brochurer,
flyers, plakater m.m.

 

Mine fortrukne værktøjer er Photoshop og Illustrator til grafik samt WordPress med et utal af flotte, varierende og brugervenlige skabeloner til opsætning af hjemmesider.

Samtidigt har jeg god erfaring i HTML5, PHP programmering og CSS3. Og skulle der blive brug for yderligere hænder på opgaven, har jeg også stort netværk af meget kompetente samarbejdspartnere at trække på.
 

Om det drejer sig om nyt logo til den lille cykelklub eller totalløsning og branding af den mindre virksomhed, så har jeg erfaring og forståelse for opgaven.

Min timepris er som udgangspunkt 400 kr. ekskl. moms. Faste priser på opgaver tilbydes også. Skriv uforpligtende til mig på mail@bashcorpo.dk eller ring på tlf. 60 77 20 06 for tilbud eller blot en snak om din ønskede opgave.
 


Bashcorpo
Larsbjørnsstræde 1,1
1454 København K

 

Dan Larsen
L.A. Rings Vej 147, 2.mf.
5230 Odense M

Tlf. 60 77 20 06

mail@bashcorpo.dk
 

Åbningstider
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 10-16.
Lukket onsdag og weekend.

OBS. Ring venligst ikke fra hemmeligt/skjult nummer, da disse automatisk blokeres.
 

CVR 30397746Til top